Over ons


Het concept RijschoolRegister

Momenteel zijn er maarliefst meer dan 8000 rijscholen in Nederland. RijschoolRegister is dan ook geboren vanuit het ongenoegen in het ontbreken van transparantie in deze markt. Het werd voor rijschool-zoekenden steeds moeilijker om de meest geschikte rijschool in de buurt te vinden. Daarom zoekt, vergelijkt en vindt RijschoolRegister de meest geschikte rijschool bij jou in de buurt. RijschoolRegister neemt niet alleen bij het vergelijken de slagingskansen mee, maar ook andere belangrijke factoren zoals locatie, prijzen en ervaring. Kortom, wij hebben een uniek algoritme ontwikkeld voor de rijscholen markt waarmee je de meest geschikte rijschool in de buurt kunt vinden.


Daarom is RijschoolRegister transparant & onafhankelijk

Om rijschool-zoekenden zo goed mogelijk te helpen, hebben wij zo veel mogelijk gegevens van alle Nederlandse rijscholen verzameld. RijschoolRegister is ontwikkeld met het oog op zeer strenge kwaliteitsnormen om de kwaliteit van onze informatie, en dus ook onze transparantie, te kunnen waarborgen. We streven ernaar om deze informatie te controleren op een continue basis. Verder vinden wij het erg belangrijk om alle informatie zo gemakkelijk mogelijk aan onze bezoekers te presenteren, usability en gebruiksgemak staan bij ons centraal. Hierdoor kun je dus zelf een duidelijke keuze maken welke rijschool het meest geschikt voor je is.


Rijschoolhouders ♥ RijschoolRegister

Aan de andere kant is rijschoolregister.nl er ook voor de rijscholen zelf. Al jaren daalt het totale aantal rijschoolleerlingen dat zich aanmeldt bij een rijschool. Extra belangrijk is het voor rijscholen om ook online gevonden te worden. Rijscholen kunnen dan ook via RijschoolRegister worden gevonden door potentiŽle rijschoolleerlingen. Meer dan 40.000 bezoekers vinden maandelijks al hun rijschool via RijschoolRegister. Bekijk alle mogelijkheden van RijschoolRegister.nl voor rijschoolhouders op de rijschoolhouders pagina.

Nog niet overtuigd? Lees de ervaringen van onze gebruikers.
Het verdienmodel / business model van RijschoolRegister.nl

Je vraagt je misschien af waarom we je vragen in te loggen met je Google of Facebook account, voordat je rijscholen kunt vergelijken. Dat heeft allemaal te maken met het businessmodel van rijschoolregister.nl. Als leerling kun je onze vergelijker namelijk geheel gratis gebruiken. Alleen moet er toch geld worden betaald. Dit doen de rijscholen. Echter vergelijken we wel onafhankelijk. Dus laten we rijscholen niet betalen om hoger in de vergelijking te komen. Dat zou voor jou ook nadelen hebben, want dan zouden wij je geen objectieve vergelijking kunnen geven. Dus betalen de rijscholen bij ons niet om hoger in de lijst te komen, maar om te kunnen zien welke mensen er hun pagina op onze website hebben. Daarom moeten wij wel weten wie er de paginaís bekijkt. Dat is de reden dat we je vragen in te loggen met Facebook of Google.
Bedrijfsgegevens


RijschoolRegister
Heezerweg 155
5614HD, Eindhoven

KvK-nummer: 72043202
BTW-identificatienummer: NL858960461B01
RijschoolRegister | Klantenservice
- Contact formulier
- E-mail: support@rijschoolregister.nl

RijschoolRegister | Afdeling Pers & Media
- Contact formulier
- E-mail:

Voor andere vragen kunt u ons via e-mail hier bereiken.