Rijschool kiezen


Zorg ervoor dat je voor de rijschool kiest die het beste bij je past.

Om uiteindelijk een rijschool te kiezen, moet je eerst veel informatie hebben verzameld. RijschoolRgeister.nl helpt je bij het verzamelen van informatie over rijscholen bij jou in de buurt. Doordat rijscholen hun informatie met ons delen, maken wij de markt transparant, en kun jij een goed onderbouwde keuze maken. We doen zelfs een inschatting van in hoeverre een rijschool bij jou past. Maar laat je hiervoor vooral niet leiden. Het is uiteindelijk je eigen keuze bij welke rijschool je besluit te gaan lessen.


Zoek je bijvoorbeeld een rijschool in Amsterdam? Kies hier dan Amsterdamse rijschool.


Je kunt zelfs voordat je kiest een proefles aanvragen bij een rijschool. Veel rijscholen bieden de eerste les kosteloos aan. Je ervaart dan hoe de instructeur is, en of dat de manier van les geven wel bij je past. Blijkt het niets te zijn, dan ben je vrij om alsnog naar een andere rijschool te gaan.


Als je een rijschool gevonden hebt start je gemakkelijk met lessen door op de knop “Start met lessen” te klikken. De rijschool kan dan contact met je opnemen om een les in te plannen.
Zoek, vergelijk en vindt jouw rijschool in:


Zoek en vergelijk meer dan 7000 rijscholen in heel Nederland. Wij vergelijken automatisch de meest geschikte rijscholen bij jou in de buurt.