Goes & Boonstra Controle rijschool gegevens

Spaarnekade 8, 2064SB, Spaarndam
Print pagina
  • Algemene gegevens
  • Slagingskansen

Over Goes & Boonstra

Sinds 1999 heeft autorijschool Goes & Boonstra een goede naam opgebouwd in Haarlem en omgeving. Als je een gedegen rijopleiding wilt, maar ook met plezier wilt lessen, ben je bij Goes & Boonstra aan het goede adres.

Dennis Goes had al vijf jaar een rijschool toen Annemieke Boonstra erbij kwam. Beiden komen uit een familie van chauffeurs en/of instructeurs, en hebben een passie voor verkeer en lesgeven zit ze in het bloed.

Dennis en Annemieke vormen een team dat vrijwel elk type leerling op weg kan helpen. Hun rijschool beschikt over handgeschakelde auto?s, maar heeft ook een automaat. Deze kan aangepast worden t. B. V. Handbediening, en links- of rechtszijdige bediening.
Dennis geeft met veel plezier les aan alle reguliere leerlingen, terwijl Annemieke zich heeft gespecialiseerd in het coachen van mensen met rij- en/of faalangst, autisme, ADHD of met een lichamelijke of visuele beperking.

Dennis & Annemieke vertellen: ?Omdat iedere leerling anders is, stellen wij op basis van het talent en wensen van de leerling een persoonlijk opleidingsprogramma samen. Hierdoor doet de leerling examen wanneer hij of zij er ?cht klaar voor is, en niet wanneer de tijd om is. Dit is beter voor het zelfvertrouwen en de slagingskans, en daardoor uiteindelijk goedkoper. Ons doel is om de leerlingen op te leiden voor het rijbewijs, en niet voor het rijexamen. Zodat iedereen uiteindelijk zelfverzekerd en met plezier veilig de weg op gaat.?.

Rijschool gegevens

Geeft rijlessen voor de
auto
Gesproken talen
nederlands engels
Gegevens gecontroleerd Controle rijschool gegevens
Ja

Prijzen autorijles auto

Prijs per les
€ 42,00
Duur van van één losse les
50 minuten
Prijs per les per uur
€ 50,40
Prijs theorie-examen
€ 27,50
Prijs praktijk-examen
€ 245,00

Handige informatie

Aantal jaar ervaring
15 jaar
Mogelijkheid tot proeflessen Toelichting proeflessen
Ja
Vaste lesinstructeur
Ja
Vrouwelijke lesinstructeur(s) in dienst:
Ja
Vast lesvoertuig
Ja
Mogelijkheid tot theorieles Toelichting theorieles
Ja
Mogelijkheid tot Tussentijdse Toets (TT) Toelichting tussentijdse toets (TTT)
Ja
Mogelijkheid tot faalangst begeleiding Toelichting faalangst
Ja
Mogelijkheid tot autisme begeleiding Toelichting autisme begeleiding
Ja
Ja

Locatie rijschool

rijschool locatie

Aangesloten bij organisaties

SRB
Meer informatie over organisaties.

Reacties

Laatste wijziging: 07-10-2014 - Goes & Boonstra, Autorijschool Goes & Boonstra - RijschoolRegister

Social mediaTip: weet waar je op moet letten bij het selecteren van de rijschool die bij jou past. Bekijk onze tips voor het selecteren van de juiste rijschool.
Is dit uw rijschool, of wilt u uw rijschool toevoegen? Ga dan naar de pagina voor rijschoolhouders om deze gegevens aan te passen of om uw rijschool toe te voegen.