Rijschool de Vechtstreek Controle rijschool gegevens

Wiardi Beckmanstraat 69, 3621HB, Breukelen
Print pagina
  • Algemene gegevens
  • Slagingskansen

Over Rijschool de Vechtstreek

Leren autorijden willen we jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat betekent dat je op flexibele tijden kunt lessen; we zijn niet gebonden aan kantooruren. Heb je haast met je rijbewijs? Dan is een spoedcursus een uitstekende optie. Wie de theorie lastig vindt, kan op onze hulp rekenen. In alles wat we doen en aanbieden, willen we je laten zien dat je plezier kunt beleven aan autorijden.

Gratis les?
Een gratis proefles is bij ons ook echt een gratis proefles. Kom gewoon een keer vrijblijvend lessen om onze aanpak mee te maken.

Waar?
De meeste van onze leerlingen komen uit het gebied tussen Utrecht en Amsterdam. Denk daarbij aan plaatsen als Maarssen, Vleuten, Vleuten terwijde, Leidsche Rijn, Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Mijdrecht en Loosdrecht.

2toDrive
Nogal logisch is dat we? 2toDrive? Aanbieden. Je kunt bij ons dus al vanaf 16, 5 jaar starten met rijlessen. Als je 17 bent, mag je praktijkexamen doen voor je rijbewijs. Je moet dan wel tot je 18e rijden onder begeleiding van een volwassen bijzitter.

Faalangst
Ben je onzeker over je eigen prestaties in de auto? Spanning of twijfel begrijpen we heel goed. Wie faalangstig is, kan rekenen op onze extra aandacht. De lessen krijgen dan een n? G rustiger karakter en voor uitleg nemen we meer tijd. Er is ook mogelijkheid om zonder andere leerling erbij (wegbrengen/ophalen) te lessen. Daarnaast kun je het faalangstexamen via het CBR doen.

Opfrissen
Tijdje niet de weg op geweest? Of heb je al langer je rijbewijs maar vind je de snelweg toch iets te spannend? Bij ons kun je een korte opfriscursus doen, zodat je je zelfvertrouwen in de auto weer helemaal terugkrijgt!

Rijschool gegevens

Geeft rijlessen voor de
auto
Gesproken talen
nederlands
Gegevens gecontroleerd Controle rijschool gegevens
Ja

Prijzen autorijles auto

Prijs per les
€ 44,00
Duur van van één losse les
60 minuten
Prijs per les per uur
€ 44,00
Prijs theorie-examen
Onbekend
Prijs praktijk-examen
€ 220,00

Handige informatie

Aantal jaar ervaring
Onbekend
Mogelijkheid tot proeflessen Toelichting proeflessen
Ja
Vaste lesinstructeur
Ja
Vrouwelijke lesinstructeur(s) in dienst:
Nee
Vast lesvoertuig
Ja
Mogelijkheid tot theorieles Toelichting theorieles
Ja
Mogelijkheid tot Tussentijdse Toets (TT) Toelichting tussentijdse toets (TTT)
Ja
Mogelijkheid tot faalangst begeleiding Toelichting faalangst
Ja
Mogelijkheid tot autisme begeleiding Toelichting autisme begeleiding
Ja
Nee

Locatie rijschool

rijschool locatie

Aangesloten bij organisaties

Geen
Meer informatie over organisaties.

Reacties

Laatste wijziging: 23-10-2016 - Rijschool de Vechtstreek, - RijschoolRegister

Social mediaTip: weet waar je op moet letten bij het selecteren van de rijschool die bij jou past. Bekijk onze tips voor het selecteren van de juiste rijschool.
Is dit uw rijschool, of wilt u uw rijschool toevoegen? Ga dan naar de pagina voor rijschoolhouders om deze gegevens aan te passen of om uw rijschool toe te voegen.