Rijschool 't Gooi Controle rijschool gegevens

Berezinadreef 48, 3561SM, Utrecht
Print pagina
  • Algemene gegevens
  • Slagingskansen

Over Rijschool 't Gooi

Onze lessen zijn afgestemd op de manier waarop jij wilt leren rijden. Trek je hier een langere periode voor uit of wil je liever een snelcursus? Onze instructeurs zetten zich in om samen met jou je rijbewijs te halen op de manier waar jij je het prettigste bij voelt. Onze unieke rijschool in Hilversum heeft al vele leerlingen naar zijn of haar rijbewijs geloodst. Ben jij de volgende leerling van deze rijschool in Hilversum?
Welke voordelen biedt Rijschool ?t Gooi jou?
Lessen bij deze rijschool in Hilversum biedt eigenlijk alleen maar voordelen. We zijn betrouwbaar en goedkoop en we zorgen ervoor dat jij jouw hele les traject met dezelfde instructeur lest. Je kunt bij ons lessen in het tempo zoals jij dat wil. Wil je echt snel je rijbewijs halen? Meld je dan aan voor een spoedcursus.
Wij bieden ook garantiepakketten aan. Dit houdt in dat je met dit pakket gegarandeerd jouw rijbewijs haalt. Hierin zitten een onbeperkt aantal examens, deze hoef je dus niet steeds opnieuw te betalen!
Bij ons kun je lessen van 16, 5 jaar!
Proefles.
Neem contact met ons op voor het inplannen van een proefles. Deze proefles is geheel vrijblijvend en verplicht jou tot niks. Je kunt zelf ervaren of de rijinstructeur past bij jou. Een goede klik is erg belangrijk. Het maakt het leren prettiger en makkelijker.
Kijk op onze wat andere leerlingen over ons zeggen. De tevredenheid van de leerlingen willen we graag behouden. Wij staan altijd open voor opmerkingen. Op die manier blijven wij onze lessen steeds verbeteren!
Contact.
Ben je enthousiast over deze rijschool in Hilversum of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wil je bij ons gaan lessen? Dan kun je gelijk starten, wij hebben geen wachttijden. Tot ziens bij Rijschool het Gooi!.

Rijschool gegevens

Geeft rijlessen voor de
auto
Gesproken talen
nederlands engels turks
Gegevens gecontroleerd Controle rijschool gegevens
Ja

Prijzen autorijles auto

Prijs per les
€ 40,00
Duur van van één losse les
60 minuten
Prijs per les per uur
€ 40,00
Prijs theorie-examen
€ 25,00
Prijs praktijk-examen
€ 230,00

Handige informatie

Aantal jaar ervaring
5 jaar
Mogelijkheid tot proeflessen Toelichting proeflessen
Ja
Vaste lesinstructeur
Ja
Vrouwelijke lesinstructeur(s) in dienst:
Nee
Vast lesvoertuig
Ja
Mogelijkheid tot theorieles Toelichting theorieles
Ja
Mogelijkheid tot Tussentijdse Toets (TT) Toelichting tussentijdse toets (TTT)
Ja
Mogelijkheid tot faalangst begeleiding Toelichting faalangst
Ja
Mogelijkheid tot autisme begeleiding Toelichting autisme begeleiding
Ja
Ja

Locatie rijschool

rijschool locatie

Aangesloten bij organisaties

SRB
Meer informatie over organisaties.

Reacties

Laatste wijziging: 17-04-2015 - Rijschool 't Gooi, - RijschoolRegister

Social mediaTip: weet waar je op moet letten bij het selecteren van de rijschool die bij jou past. Bekijk onze tips voor het selecteren van de juiste rijschool.
Is dit uw rijschool, of wilt u uw rijschool toevoegen? Ga dan naar de pagina voor rijschoolhouders om deze gegevens aan te passen of om uw rijschool toe te voegen.