Rijschool Wintelre Controle rijschool gegevens

Mostheuvel 8, 5513NV, Wintelre
Print pagina
  • Algemene gegevens
  • Slagingskansen

Over Rijschool Wintelre

Mijn naam is Ren Esser en met mijn gezin woon ik alweer een jaar of 10 met veel plezier aan de Mostheuvel in Wintelre een gezellig dorpje vlak bij Veldhoven en Eindhoven.

Ik ben 6 jaar geleden als burger rij-instructeur begonnen op de kazerne in Oirschot bij Otcrij. De militairen haalden daar veelal in 3 weken tijd hun rijbewijs en konden meteen aan de slag.

Door deze ervaring krijgt iedere leerling bij mij het voordeel dat ik in een grote en super professionele organisatie ben geschoold, terwijl ik toch de persoonlijk aanpak hanteer waarbij iedere leerling ook echt een leerling is en niet zoals bij een grote rijschool vaak n van de zovelen is.

Mijn doelstelling is niet alleen om leerlingen voor te bereiden op het rij -examen, maar veelmeer ervoor te zorgen dat ze eenmaal geslaagd ook veilig en zelfstandig de weg op kunnen.

Na een stormachtige ontwikkeling heb ik me sinds oktober 2010 volledig op mijn eigen rijschool gericht. Mede door de goede resultaten weten de leerlingen uit de omliggende dorpen en zelfs uit Eindhoven en Veldhoven me ondertussen ook te vinden.

De lessen vinden grotendeels plaats in Eindhoven maar ik maak ook dankbaar gebruik van met name de vele rotonde`s die in Veldhoven rond het City Center liggen.

Inmiddels verzorg ik ook E achter B rijlessen. Met name de agrarische sector de vakantiegangers met caravan en natuurlijk de paardenliefhebbers hebben behoefte aan een aanvulling op het B rijbewijs.

Naast de bijscholing om de aanhangwagen rijlessen te mogen verzorgen mag ik mezelf ook R. I. S. Instructeur noemen hetgeen een stuk speciale scholing vergt. Tevens ben ik geschoold voor de omgang met leerlingen met autistische problemen.

Nou, genoeg verteld over mezelf, liever ontmoet ik jullie achter het stuur van mijn Citroen c3, of natuurlijk in de bus met aanhangwagen.

Ren Esser.

Rijschool gegevens

Geeft rijlessen voor de
auto
Gesproken talen
nederlands engels duits
Gegevens gecontroleerd Controle rijschool gegevens
Ja

Prijzen autorijles auto

Prijs per les
€ 42,50
Duur van van één losse les
60 minuten
Prijs per les per uur
€ 42,50
Prijs theorie-examen
Onbekend
Prijs praktijk-examen
€ 200,00

Handige informatie

Aantal jaar ervaring
6 jaar
Mogelijkheid tot proeflessen Toelichting proeflessen
Ja
Vaste lesinstructeur
Ja
Vrouwelijke lesinstructeur(s) in dienst:
Nee
Vast lesvoertuig
Ja
Mogelijkheid tot theorieles Toelichting theorieles
Nee
Mogelijkheid tot Tussentijdse Toets (TT) Toelichting tussentijdse toets (TTT)
Ja
Mogelijkheid tot faalangst begeleiding Toelichting faalangst
Nee
Mogelijkheid tot autisme begeleiding Toelichting autisme begeleiding
Nee
Ja

Locatie rijschool

rijschool locatie

Aangesloten bij organisaties

Geen
Meer informatie over organisaties.

Reacties

Laatste wijziging: 15-01-2016 - Rijschool Wintelre, - RijschoolRegister

Social mediaTip: weet waar je op moet letten bij het selecteren van de rijschool die bij jou past. Bekijk onze tips voor het selecteren van de juiste rijschool.
Is dit uw rijschool, of wilt u uw rijschool toevoegen? Ga dan naar de pagina voor rijschoolhouders om deze gegevens aan te passen of om uw rijschool toe te voegen.